Coronavirus - Info om lukning og genåbning

Status pr. 26. maj 2020

Kære elever og forældre

Pga. situationen med Coronavirus har Hjørring Musiske Skole været lukket siden midten af marts. Vi har siden da gennemført undervisningen som fjernundervisning, og den 28. april 2020 åbnede vi for undervisning af soloelever i Dronningensgade og på de fleste skoler.

Den 26. maj 2020 er status, at vi nu har fået lov til at genoptage holdundervisningen fx SSB (Sang, Spil & Bevægelse), Musikværksted og Sammenspil. Vi afventer nærmere instruks fra Kulturministeriet i forhold til en lang række praktiske forhold, der skal afklares, også i forhold til vores undervisning på skolerne i kommunen. Men I hører nærmere, så snart det hele er faldet på plads. 

Vi følger Sundhedsstyrelsen retningslinjer og passer godt på både elever og ansatte. Forældre har ingen adgang til skolen, og I bedes vente udenfor, når I skal hente deres børn efter undervisningen.

Vi holder jer løbende orienteret om situationen. Husk at holde instrumenterne og færdighederne varme i denne ufrivillige pause. 

Og husk også, at det er nu, at du kan tilmelde dig til sæson 20/21. 

Vi glæder os til at starte undervisningen op igen.

Med venlig hilsen

Lærere og ledelse på Hjørring Musiske Skole

Vedr. refusion
Flere forældre har spurgt til refusion i den periode, hvor vi har ydet fjernundervisning. Kommunernes Landsforening (KL) har nu officielt meldt ud, at landets musik- og kulturskoler ikke skal tilbagebetale forældrebetalingen.

Vi stræber efter at levere den bedst mulige undervisning under den nuværende krise med de udfordringer, der følger med. Vi håber på jeres forståelse i denne vanskelige situation.